Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

ADD Balıkesir şubeleri, Bandırma'da toplandı

ADD Balıkesir şubeleri, Bandırma

Atatürk Düşünce Derneği Erdek şubesi, (ADD) Balıkesir ilçe şubelerinin iki ayda bir yapılan eşgüdüm toplantısına katıldı. Bandırma şubesinin ev sahipliğinde gerçekleşen toplan tıya, Balıkesir ilindeki 15 ADD ilçe şube başkanı katıldI.

Atatürk Düşünce Derneği Erdek şubesi, (ADD) Balıkesir ilçe şubelerinin iki ayda bir yapılan eşgüdüm toplantısına katıldı.
Bandırma şubesinin ev sahipliğinde gerçekleşen toplan tıya, Balıkesir ilindeki 15 ADD ilçe şube başkanı katıldI.

ADD Genel Yönetim Kurulu Üyesi, Yalova, Bursa, Çanakkale ve Balıkesir illeri sorumlusu İrfan Öztürk’ün divan başkanlığı, Bandırma şubesi yönetim kurulu üyesi Sadullah Batur ve Balıkesir şubesi yönetim kurulu üyesi Aylin Doğan’ın yazmanlıklarında gerçekleşen eşgüdüm toplantısının açış konuşmasını yapan ADD Bandırma Şube Başkanı Melih Çınar, “Ülkemiz, korkunç bir dönemden geçiyor. Son 10 yıldır, ülkemizde Cumhuriyete karşı korkunç tertipler düzenleniyor. Bunlara karşı hepimiz, elimizden gelen mücadeleyi göstermeliyiz” dedi.
ADD Genel Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Öztürk ise “Derneğimiz, 1989 yılında kurulduğu yıllarda ülkemizin koşulları neyse, bugün de aynı durumdayız. ADD, bugün yalnız Türkiye’de değil, dünyada da ses getiren bir dernektir. ADD üyeliği, bugün ülkemizde ihmal edilmeyecek kadar önemli bir görev ve sorumluluktur” diye konuştu.
Eşgüdüm toplantısında, Kemalist düşünce açısından ülkenin durumu değerlendirilirken, şubelerin ortaklaşa gereken çalışmalar irdelendi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı